Мажоритарники від Об’єднаної опозиції одностайно вимагатимуть персонального голосування, - прес-служба «Батьківщини»

Народні депутати, обрані в мажоритарних округах від “Батьківщини», зустрілися з керівництвом Об’єднаної опозиції. У зустрічі взяли часть Голова Ради Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк та 1-ий заступник голови партії “Батьківщина» Олександр Турчинов.

Під час зустрічі обговорювалися питання роботи нової Верховної Ради. Було визначено перелік першочергових законопроектів, які опозиція вноситиме на розгляд парламенту, а також окреслено стратегічні напрямки діяльності «Батьківщини».

Крім того, всі депутати-мажоритарники одностайно підтвердили вимогу Об’єднаної опозиції щодо неухильного дотримання конституційної норми про персональне голосування кожного депутата.

Так само всі новообрані депутати підтвердили незмінність курсу «Батьківщини», закладеного в присязі, прийнятій всіма кандидатами від опозиції на початку виборчої кампанії. Нагадаємо, що тоді кожен висуванець присягнув неухильно дотримуватися Конституції, обстоювати національні інтереси України, дбати про добробут українського народу, захищати статус української мови. Крім того, в тексті присяги йшлося про термінове звільнення з-за грат лідерів опозиції – Юлії Тимошенко та Юрія Луценка.   

Леся, 03.12.2012 09:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини