Вишиванюк доручив звільнити з роботи головного державного санітарного лікаря області Михайла Яворського

На розширеному  засіданні Громадської ради при облдержадміністрації голова Івано-Франківської обласної організації Всеукраїнського громадського об’єднання захисту конституційних прав і свобод громадян України «Правозахист» Вадим Кайдаш повідомив про те, що в Івано-Франківську існують два дитячі заклади, які розраховані на дітей, які тубінфіковані, або були в контакті з інфікованими.

За словами, Вадима Кайдаша, в дитсадках немає індивідуального опалення і в даний час опалюються пічним газовим опаленням.

«Батьки, дітей з дитячого садка №6 вже написали звернення до голови Івано-Франківської ОДА, голови Іва -Франківської облради та міського голови Івано-Франківська, батьки з дитсадка № 5, ще мають принести», - повідомив він і зазначив, що батьки просять виділити кошти для нормального функціонування спеціалізованого закладу.

Як повідомив голова «Правозахисту», садок на даний час працює.

Ця ситуація не сподобалася голові ОДА Михайлу Вишиванюку.

«На колегії ОДА, де стояло питання підготовки шкіл та дошкільних навчальних закладів до роботи в зимовий період, всі відрапортували, що все в порядку, Яворський сидів і зауважень не мав. Небачено, серед зими зараз закривати садок», - обурився губернатор Прикарпаття.

Михайло Вишиванюк доручив провести службове розслідування і притягнути винних до відповідальності.

«Яворського звільнити з роботи!», - наголосив голова ОДА, та потім виправився і зазначив, що не звільнити з роботи, а визначити доцільність перебування його на займаній посаді.

Леся, 28.11.2012 13:11



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини