Кафе та магазини на карантин не потрібно закривати. Дійде до того, що хліба не буде де купити – Витриховський

Лозунги типу «Карантин», «Без маски не заходити» не зачепив хіба що торгівлю. На повну потужність працюють речові та продуктові ринки, не закрите жодне кафе та магазин у місті.

«Усі працівники торгівлі у місті Івано-Франківську захищені масками, рукавичками, дезінфікуючими засобами. Немає потреби закривати кафе та магазини на карантин. Так може дійти до того, що хліба не буде де купити. Усі люди свідомі того, що діється й повинні самостійно робити вибір йти чи не йти», – розповідає Ігор Витриховський, начальник управління торгівлі Івано-Франківського міськвиконкому.

Як зауважив Ігор Витриховський, на ринках спеціальну перевірку проводили санстанція, ветеринарна служба, до відома поставлений міський голова про роботу ринків. Щодня проводиться дезінфекція приміщень.

«Директори ринків, кафе, магазинів забезпечили своїх працівників масками. Багато хто з них сам купив маску. Ось і я щодня купую маску й таким чином захищаю себе й навколишніх», – поділився рецептом збереження здоров`я Ігор Витриховський.

old_editor, 10.11.2009 15:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини