В кінці січня в облраді будуть нові депутати

На сьогоднішній прес-конференції голова облради Василь Скрипничук відповів на запитання журналістів щодо нових депутатів обласної ради, які замінять вибулих.

Нагадаємо, восьмеро депутатів Івано-Франківської обласної ради стали народними депутатами України. Відповідно в облраді буде вісім нових депутатів.

«Учора у нас відбулася зустріч з головою ТВК і він запропонував, що не далі, як 3 грудня, відбудеться засідання комісії, яка і прийме рішення про заміщення депутатів замість вибулих», - повідомив новий голова облради.

За словами Василя Скрипничука, у трьох мажоритарних округах, де в облраду пройшли Олександр Сич (Івано-Франківськ), Юрій Дерев’янко (Надірнянщина) та Василь Гладій (Снятинщина) комісія призначить вибори.

«Десь так орієнтовно на кінець січня відбудуться ці вибори», - повідомив він, і зазначив, що такого значного терміну потребує процедура.

Зі слів очільника  облради, місця депутатів, які потрапили в обласну раду по списках партій, мають посісти наступні у цих списках.

«Скажу про список «Свободи» - народними депутатами у нас стали Ігор Янків та Руслан Зелик, замість них іде Ігор Середюк з Надвірної і Сергій Федорців – він завідує юридичним відділом в апараті обласної ради», - розповів Василь Скрипничук.

Щодо кандидатур інших партій, то поки що інформації по них в голови обласної ради немає. 

Леся, 27.11.2012 17:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини