Олександр Сич склав свої повноваження і подякував губернатору

Донедавна голова обласної ради Олександр Сич, його перший заступник Василь Гладій та голова бюджетної комісії Володимир Шкварилюк склали свої повноваження.


Про це вони заявили під час девятнатцятої сесії обл. ради.

 

 Відповідні заяви вони подали ще перед початком сесії, а вже на сесії обласні депутати  проголосували за відповідні рішення. 

 

Та не всі депутати облради хотіли відпускати Олександра Сича в Київ.


Під час голосування депутатів обласної ради за позбавлення Олександра Сича обов’язків голови обласної ради губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк проголосував проти такої пропозиції. Це був єдиний голос «проти» під час голосування.


 Нагадаємо, Олександр Сич, Василь Гладій та Володимир Шкварилюк здобули перемогу на виборах до Верховної Ради, і вже скоро стануть народними депутатами України.


Після так би мовити офіційного «звільнення» вже тепер колишньому голові та його першому заступнику облради Олександру Сичу та Василю Гладію голова ОДА Михайло Вишиванюк та заступник голови облради Остап Дзеса вручили  букети червоних троянд.  Володимир Шкварилюк на той час вийшов із зали, тож мабуть квіти і вітання від губернатора отримав пізніше. 


Олександр Сич подякував за роботу усім депутатам, сказав, що йому пощастило очолювати такий депутатський корпус. Висловив він подяку і губернатору, мовляв, попри різні політичні погляди у питаннях, які стосуються соціально-економічних апсектів краю, вони завжди працювали спільно. 

Леся, 26.11.2012 09:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини