КП «Електроавтотранс» до роботи в осінньо-зимовий період готовий

Про підготовку рухомого складу та об’єктів інфраструктури КП «Електроавтотранс» доповів на оперативній нараді Леонід Яківець, директор КП «Електроавтотранс».

«В нашому депо на обслуговування міських пасажироперевезень є 46 тролейбусів та вісім одиниць автобусного парку», - повідомив директор КП «Електроавтотранс».

Та як зазначив Леонід Яківець, з 46 тролейбусів 42 – підготовлені повністю,  чотири тролейбуси на планових ремонтах і на доукомплектації запасними частинами. Автомобільний транспорт, за словами директора, до роботи в осінньо-зимовий період готовий повністю.

«Проведена також необхідна підготовка енергогосподарства, так як на експлуатації підприємства є вісім підстанцій, 60 км. контактної мережі і 42 км. підземних кабельних ліній. Підприємство повністю забезпечене індивідуальним опаленням », - зазначив комунальник.

За словами директора КП «Електроавтотранс», в цілому на підготовку підприємства було витрачено близько 450 тисяч гривень.

«Ми повинні пам’ятати, що наша робота в зимовий період, в дні коли випадають опади  та  є ожеледиця, практично повністю залежить від ДРЕУ», - наголосив Леонід Яківець та попросив робітників КП «ДРЕУ» працювати так, як і в попередні роки.

Якщо так і відбуватиметься директор КП «Електроавтотранс» гарантував, що транспорт в місті працюватиме регулярно і стабільно.

Леся, 20.11.2012 11:13



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини