В мене є особисте припущення, що дану вбиральню намагаються приватизувати – Бурко

КП «ДРЕУ», якому належить центральна громадська вбиральня на Вічевому майдані, самостійно займеться її ремонтом та відновленням роботи одразу, як тільки достроково буде розірваний договір з орендарем.

«Дана громадська вбиральня на Вічевому майдані перебуває на балансі КП «ДРЕУ», в той же час, дане приміщення близько 20 років знаходиться у оренді кооперативу «За здоровий побут».  До липня місяця орендар, відповідно до рішення міськвиконкому, повинен був зробити ремонт. Нами була створена відповідна комісія, яка з виїздом на місце оглянула приміщення і з’ясувала, що жодні ремонтні роботи не проводилися вже кілька років. Тому, ми будемо ставити клопотання перед фондом комунального майна та міським головою, через неналежне виконанням умов договору оренди достроково розірвати угоду. Тому плануємо власними силами відновимо роботу вбиральні», - сказав Віталій Бурко, заступник начальника КП «ДРЕУ».

Крім того, Віталій Бурко обіцяє серйозно зайнятися цією справою, адже припускає, що місцеві підприємці намагаються приватизувати дану вбиральню, як це робилося з іншими ідентичними об’єктами в Івано-Франківську.

«В мене є особисте припущення, що дану вбиральню намагаються приватизувати хтось з підприємців, адже місце є надзвичайно привабливим», - зауважив Віталій Бурко.

Леся, 29.11.2011 16:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини