В Івано-Франківську зачиняють вбиральні

Вже цього тижня єдиний центральний туалет Івано-Франківська біля Вічевого майдану буде закритий. Таке рішення прийняла  Івано-Франківська міська санітарно-епідеміологічна станція.

«Я підписав постанову про закриття з четвертого листопада цього року так званої центральної вбиральні, яка розташовані в центрі місця поряд з Вічевим майданом. Поясню чому - цей туалет є комунальною власністю міста, але він зараз перебуває в оренді у приватної структуру, так от,  ще чотири роки назад ми вже раз його закривали, та вони щось там підремонтували, підмалювали, і ми знову дозволили їх роботу. Пройшло чотири роки і нічого далі не зроблено, тому наші працівники оглянули приміщення і склали відповідний акт. Або цей орендатор приводить його в порядок, і ми дозволяємо відновити роботу, або його забирає фонд комунального майна. Якщо ми хочемо європейське місто, то у ньому все повинно відповідати цим стандартам», - повідомив головний державний санітарний лікар Івано-Франківська Микола Недоступ.

Також, Микола Недоступ розповів, що мав розмову щодо вирішення цієї проблеми з заступника міського голови, директора департаменту комунального господарства Миколаю Саєвич та начальником управління житлово-комунального господарства міста Василем Біликом, які пообіцяли знайти вихід.

Леся, 02.11.2011 15:33



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини