В Івано-Франківську закриють два садочки?

В Івано-Франківську вже з наступного року може припинити свою роботу два дитячі садочки відповідно до постанови «Про застосування адміністративно - запобіжних заходів за порушення санітарного законодавства».

Про це інформаційному агентству «Малакава» повідомив головний державний санітарний лікар Івано-Франківська Микола Недоступ.

«Розглянувши акти перевірки дотримання санітарного законодавства у дошкільних навчальних закладах № 5 «Теремок» та № 6 «Колобок» встановлено, що опалення приміщень обох закладів пічне, топочні отвори виходять в ігрові, спальні приміщення. Крім того, у садочку № 5, харчоблок розташований у підвалі і для приготування їжі використовують газову піч або інакше кажучи, кухонне вогнище. Все це є порушенням Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення». Тому я підписав постанову, згідно якої ці заклад з 2 серпня 2012 року повинні тимчасово припинити свою роботу», - розповів Микола Недоступ.

За словами головного санітарного лікаря міста, владі необхідно негайно звернути увагу на ці проблеми та зробити усе можливе, що їх усунути. Якщо садочки підключать до центрального опалення, встановлять батареї і відповідні кухонні плитки для приготування їжі, то Микола Недоступ запевняє, що дошкільні заклади продовжать свою роботу.

Леся, 01.11.2011 17:09



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини