Дорожня розмітка, нанесена КП «ДРЕУ», швидко змивається

Нарешті міська влада Івано-Франківська добилася від КП «ДРЕУ» нанесення дорожньої розмітки. Проте, як повідомив Віталій Бурко, заступник начальника підприємства, через невідповідний стан дорожнього полотна, їм ще не вдалося завершити всі роботи.

«Згідно акту комісійного обстеження технічних засобів регулювання дорожнього руху, на які є вихід з території дитячих навчальних закладів, КП «ДРЕУ» провело роботи по нанесенню дорожньої розмітки, ремонту та встановленню дорожніх знаків на визначених місцях. Станом на сьогоднішнє число, не нанесено дорожню розмітку «діти-школа» біля гімназії № 3, але ми це зробимо протягом двох-трьох днів, крім того, на вулиці 24 серпня, Биха та Вовчинецькій заплановані роботи тимчасово проводитись не будуть, в зв’язку з неналежним станом дорожнього покриття», - пояснив Віталій Бурко.

Секретар міської ради Руслан Марцінків висловив своє незадоволення якістю фарби, яка дуже скоро змивається. Та як пояснив міський голова Віктор Анушкевичус, справа не у фарбі, а в техніці її нанесення.

«Якісь тої фарби, якою наноситься розмітка, не витримує жодної критики. Через місяць-два вона змивається. Я розумію, що ми її беремо в борг, але якість не відповідає потребам», - сказав Руслан Марцінків.

«Практично вся Україна бере фарбу в одному місці, виробник - фірма «Аврора». Тут питання не в якості фарби, а в якості нанесення та товщині шару», - зауважив Віктор Анушкевичус.

Леся, 14.09.2011 11:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини