Стан здоров‘я Юлії Тимошенко, яка голодує вже дев’яту добу, погіршується

Стан здоров‘я Юлії Тимошенко, яка голодує вже дев’яту добу, погіршується.

Про це заявив захисник Тимошенко Олександр Плахотнюк, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

Він повідомив, що у Тимошенко "бадьорий голос, вона гарно тримається, однак її фізичний стан погіршується, її вже почало хитати, на це дуже важко дивитися".

"При цьому Юлія Володимирівна каже, що витримає все, бо режим Януковича ніколи не зможе похитнути її міцний дух", - заявив Плахотнюк.

Захисник наголосив, що Тимошенко має намір голодувати до того часу, "поки українське суспільство та цивілізований світ не дадуть адекватну оцінку масштабним фальсифікаціям виборів, організованих режимом Януковича".

"Я сумніваюсь в тому, що хтось, якісь офіційні особи, зможуть вмовити її припинити голодування", - зазначив захисник, коментуючи повідомлення про те, що уповноважений з прав людини Валерія Лутковська може її відвідати.

"Юлія Володимирівна дала чітку відповідь своїм соратникам, що голодуватиме, поки сфальсифікованим виборам не буде дана належна оцінка суспільства та цивілізованого світу", - зазначив Плахотнюк.

"Юлія Володимирівна попросила передати всім, хто продовжує боротися за демократію, продовжувати боротьбу за краще життя. Вона впевнена, що режим Януковича дуже скоро припинить своє існування, бо влада щохвилинно втрачає своїх прихильників. Вибори підтвердили, що люди розуміють антинародну суть цієї влади", - додав він.

За словами Плахотнюка, Тимошенко "подякувала людям, які захищають право вибору та своє майбутнє під Центрвиборчкомом та демонструють, що влада вже не може нікого залякати. Режиму самому треба боятися".

Українська правда

Леся, 06.11.2012 18:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини