Дмитро Шлемко про оголошення Тимошенко голодування: таким чином вона хоче привернути увагу до фальшування, яке робиться усвідомлено

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко оголосила голодування на знак протесту проти фальсифікації парламентських виборів.

Про початок голодування повідомив захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко.

 «Я оголошую голодування на знак протесту проти фальсифікації виборів», - процитував Власенко заяву екс-прем'єра.

За словами Власенка, Юлія Тимошенко вже відмовилась від їжі і має намір пити лише воду, відповідну заяву вона подала до Державної пенітенціарної служби

«Це в дійсності правда. На сьогодні процес прийому ОВК від ДВК бюлетенів застопорився. Це ознака того, що протягом ночі і сьогодні, і, напевно, ще і завтра буде іти процес фальшування при здачі бюлетенів», - повідомив «Малакаві» керівник івано-франківського обласного штабу Об’єднаної опозиції Дмитро Шлемко.

За словами Дмитра Шлемка, Юлія Тимошенко для того, щоб привернути увагу до фальшування, яке робиться усвідомлено, відкрито, цинічно та не зважаючи на те, що в країні досі знаходяться міжнародні спостерігачі, оголосила голодування.

«Безперечно, це шкодитиме здоров’ю Юлії Володимирівни. Але це свідчення її сили, мужності і того, що вона може в цій ситуації зробити», - переконаний керівник обласного штабу Об’єднаної опозиції.

Леся, 29.10.2012 19:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини