Олег Тягнибок не зміг проголосувати

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок не зміг проголосувати на виборчій дільниці в Дарницькому районі міста Києва через відсутність при собі паспорта громадянина України.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", О.Тягнибок прийшов на дільницю близько 11 години ранку в неділю, поспілкувався з журналістами, після чого попрямував всередину виборчої дільниці для голосування. Однак, як виявилося, у нього був відсутній внутрішній паспорт громадянина України, який дає право на голосування.

Дільнична виборча комісія не дозволила йому проголосувати за закордонним паспортом і іншому посвідченню, після чого О.Тягнибок повідомив, що має намір повернутися за своїм паспортом і повторно прибути на цей виборчу дільницю.

«Я не наполягав, оскільки закон є закон. Чомусь я думав, що у мене в барсетці він є (паспорт) адже паспортом не так часто користуєшся. А виявилося, що там - закордонний паспорт», - сказав лідер "Свободи" після виходу з виборчої дільниці.


Він додав, що має намір цю хвилину поїхати за внутрішнім паспортом і ще раз прийти на виборчу дільницю, щоб проголосувати.

Леся, 28.10.2012 12:52



Вибір редакції

Найпопулярніші новини