На Рівненщині голову комісії від опозиції раптом замінили на "регіонала"

На Рівненщині на дільниці № 560675 (округ № 153) ДВК безпідставно відсторонила від повноважень голову комісії – представника ВО "Батьківщина".

Як повідомляє прес-служба партії, таке рішення члени дільничної комісії мотивували нібито "поганим станом здоров’я" голови. Натомість його повноваження поклали на представника Партії регіонів.

Прес-служба також повідомляє, що на одну із спецдільниць в Острозі, що розташована в місцевій психіатричній лікарні, передано 300 бюлетенів, при тому, що кількість виборців у закладі утричі менша і налічує лише 100 осіб.

Водночас у місті Боярка на Київщині на одній із виборчих дільниць виборчого округу №95 у списках виборців з’явилося понад 180 мешканців двох неіснуючих вулиць – Житомирської та Сумської.

На Черкащині у село Софіївка (Золотоніський район) зранку під’їхало вісім автомобілів із невідомими молодиками, які пропонують жителям по 200 гривень за те, щоб вони не йшли на вибори. Натомість невідомі записували у відомості паспортні даних тих, хто погоджувався брати гроші.

Працівники штабу повідомили про інцидент міліцію та СБУ. Однак коли до Софіївки прибули правоохоронці, молодики вже роз’їхались по району.

Також у Черкасах на дільниці, що знаходиться у приміщенні Черкаського національного університету, члени ДВК зламали сейф, у якому знаходились бюлетені. На даний час вони перераховують і складають виборчу документацію.

Крім того, як повідомляють у Жашківському окружному штабі Об’єднаної опозиції, практично до всіх виборчих дільниць округу одним із кандидатів у народні депутати було завезено ящики з горілкою.

"Усі, хто віддав свій голос за вказаного кандидата, пригощають випивкою. Однак поки що наливати не почали", - зазначили у штабі.

Леся, 28.10.2012 11:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини