У Кам’янці дільниці ніяк не можуть розпочати свою роботу через неочікувану заміну членів комісії

Дільнична виборча комісія № 710231 у Кам’янці Черкаської області (198 ОВК, центр – м. Сміла) ніяк не може розпочати свою роботу через неочікувану заміну членів комісії.  Зокрема новим членам ДВК ще не видали посвідчення, а попередні члени – не з’явилися. Під дільницею вже зібралося до сотні виборців.

Нагадаємо, що сьогодні вночі 198 окружна виборча комісія здійснила біля двохсот замін членів дільничних комісій. Окрім цього, це засідання було проведене о 23.30 27 жовтня п’ятнадцятьма членами без відома голови і заступника голови ОВК, про що останні також дізналися лише сьогодні вранці. Питання, з яких відбувалося засідання, поки що нікому не вдається з’ясувати.

Сім членів дільничної виборчої комісії №710238 у 198 ОВК (центр – м. Сміла Черкаської області), прийшовши сьогодні вранці на роботу, неочікувано дізналися, що їх замінили іншими особами, які вже перебувають на дільниці

Як вдалося з’ясувати спостерігачам ОПОРИ, сьогодні вночі 198 окружна виборча комісія насправді здійснила біля двохсот замін членів дільничних комісій, про що їх могли не попередити вчасно.   Окрім цього, це засідання було проведене о 23.30 27 жовтня п’ятнадцятьма членами без відома голови і заступника голови ОВК, про що останні також дізналися лише сьогодні вранці. Питання, з яких відбувалося засідання, поки що нікому не вдається з’ясувати.

Леся, 28.10.2012 10:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини