Тягнибок захистив Онуфріїва

Лідер всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок назвав вчорашню спробу затримання кандидата від партії Романа Онуфріїва в Івано-Франківську «гранично брудною і тупий провокацією» силовиків. Про це глава ВО заявив під час прес-конференції, пише НБН.

«Це реакція влади та підконтрольних їй силових структур на зростаючі рейтинги ВО« Свобода ». Про підготовку провокацій з боку міліції та СБУ наші люди не один раз попереджали. Згідно з інформацією, якою я володію, інакше як тупий і брудною провокацією СБУ вчорашня подія в Івано-Франківську назвати не можна», - сказав пан Тягнибок.

За його словами, свободівець Роман Онуфрія, якого вчора правоохоронці намагалися затримати в Івано-Франківську, - успішний підприємець, в друкарні якого друкується більшість поліграфії ВО «Свобода».

Як зазначив лідер партії, до бізнесмена з профілактичними бесідами не друкувати матеріали партії силовики приходили вже не раз. Крім того, він зазначив, що Івано-Франківська облрада на засіданні порушила питання про фальсифікації під час виборчої гонки, а також секретар міськради провів прес-конференцію, на якій назвав конкретні випадки зловживань.

Олег Тягнибок також сказав, що пан Онуфрія неодноразово заявляв про прослушку своїх і партнерських телефонів. І коли СБУ дізналося про його спробу позичити гроші в одного з друзів, силовики вирішили влаштувати затримання.

За його словами, співробітники СБУ були не мешканцями Івано-Франківська, а приїхали з Києва. «Завдяки втручанню звичайних громадян, а також місцевих депутатів, Романа Онуфрііва вдалося захистити від незаконного затримання, а також інших протиправних дій з боку силових структур», - додав пан Тягнибок.

Леся, 11.10.2012 09:16



Вибір редакції

Найпопулярніші новини