Івано-Франківськ: “Свобода” скаржиться, що від її імені роздають гречку і збирають паспортні дані

Керівник передвиборчого штабу кандидата Олександра Максимовича Сича та Всеукраїнського об'єднання “Свобода” в Івано-Франківську Руслан Марцінків заявляє про стрімке прогресування брудних політичних технологій, які застосовують опоненти узгодженого від об'єднаної опозиції кандидата по виборчому округу №83 Олександра Максимовича Сича.

Як повідомив ОПОРІ Руслан Марцінків, працівники передвиборчого щтабу зафіксували кілька випадків маніпулювання свідомістю виборців начебто від імені Олександра Максимвочиа Сича: “На вулиці Макаренка в Івано-Франківську нещодавно ходили “від імені Сича” і просили людей записатися на захист української мови, а також надати свої паспортні дані. На вулиці Микитинецькій, як нам повідомили, роздавали гречку начебто від імені Олександра Максимовича Сича”.

“Думаю, такими діями опонент Олександра Максимовича Сича, який безкошовно возить людей на відомий туристичний курорт і збирає паспортні дані намагається довести виборцям, що Сич такий самий, як він, і також підкуповує виборців”, -- припускає Руслан Марцінків. Сьогодні на прес-конференції він зауважив, що на причетність до чорного піару проти О.М.Сича його опонента по округу №83 Олександра Шевченка вказує і той факт, що разом із газетою цього кандидата “Столиця Карпат” роздавали листівку “Правда про кандидатів”. “У цій листівці зазначено, що “справжнім” кандидатом від опозиції є “клон” --  Олександр Володимирович Сич, а Олександр Максимович Сич, навпаки, — самовисуванець”, -- розповідає Марцінків.

“Свободівці” мають намір опротестувати у суді ці “завідомо непрадиві дані” про Олександра Максимовича Сича, а також дані, розміщені у листівці, яку, за словами Марцінківа, роздають у наметах “УДАРу”. “У цій листівці вказано, що Олександр Максимович Сич був членом комуністичної партії, що є брехнею. А також вказано, що його “клон” Олександр Володимирович Сич є членом ВО “Свобода”, проте, це спростовує рішення Київського Адміністративного суду”, -- наголосив Руслан Марцінків.

Керівник обласного осередку партії “УДАР” Роман Чернега повідомив сьогодні на сесії обласної ради, що “УДАР” не має відношення до цих листівок: “Вже розпочалося внутрішнє партійне розслідування, яке має встановити, яким чином дані листівки поширювалися разом з партійною газетою”.

 

Леся, 10.10.2012 17:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини