79% від загального обсягу звернень надійшло на гарячу лінію ЄРЦ

79% від загального обсягу звернень надійшло на гарячу лінію ЄРЦ 750-600. Найбільше заявок стосувалось обслуговування будинкових електричних мереж та стану систем водовідведення. 488 викликів надійшло до Аварійної служби ЄРЦ.

У порівнянні з серпнем загальна кількість звернень дещо зменшилась. Найактивнішими були мешканці будинку №132 по вулиці Галицькій. Також велика кількість заяв та скарг надійшла від власників житла будинків №№46 та 54 по вул. Хоткевича, а також №36 по вул. Незалежності.

Найбільше звернень (78%) ідентифіковані як скарги. Заяви склали 16% звернень, пропозиції 4%. Кількість звернень зменшувалась від початку до кінця тижня. Ця картина є незмінною упродовж року.

У вересні найбільше звернень було адресовано щодо власних послуг ЄРЦ.  Зокрема, мова йде про заяви, листи, пропозиції, запити. З підрядних організацій найбільше заявок було передано на виконання в «Аварійну службу ЄРЦ» та «Жео Молодіжний». За даними служби технічного нагляду виконаними є близько 85%.

«Ближчими днями буде запровадження система онлайн оцінювання якості виконання робіт підрядниками. Кожен споживач зможе виставити оцінку через свій персональний кабінет на сайті, - інформує про новації директор КП «ЄРЦ» Вадим Войтик. – Узагальнені бали будуть доступні для перегляду на зведеній сторінці Домівки».

Детальний звіт про звернення громадян у вересні доступний на сайті domivka.if.ua.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 10.10.2012 15:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини