Виконавчий комітет затвердив тарифи для будинків, переданих в управління «Єдиному розрахунковому центру» від одного з приватних жеків

Виконавчий комітет затвердив тарифи для будинків, переданих в управління «Єдиному розрахунковому центру» від одного з приватних жеків. Нові тарифи у порівнянні з раніше діючими зменшились на 20-50%.

Відповідно до рішення на баланс ЄРЦ перейшли будинки за адресами Вінницька, 9; Галицька, 99; Коновальця, 108; Короля Данила, 21; Південний бульвар, 38/1 та 42/1; Сахарова, 21а. Раніше ці будинки обслуговувались приватним ЖЕО.

«Розрахунок тарифів було проведено чітко у відповідності до урядової постанови, побудинково, за тими ж формулами, що і для всього іншого житлового фонду, – коментує рішення директор ЄРЦ Вадим Войтик. – Для управління новими об’єктами ми не збільшуємо штат, а отже наші накладні витрати залишають незмінними. І в масштабах міста – не значними.

Зрештою, це логічно. Єдиний муніципальний управитель в утриманні дешевший, ніж окрема служба для кожного з будинків».

Вже з вересня споживачі переданих в управління ЄРЦ будинків зможуть скористатись усіма сервісами підприємства: роботою гарячої лінії, сайту, нічною аварійною службою, щоденним обслуговуванням паспортистів тощо.

Прес-служба КП «ЄРЦ»

Леся, 19.09.2012 10:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини