Олександр Турчинов: Влада не зламала і не зламає Юлію Тимошенко

Влада не зламала Юлію Тимошенко і їм ніколи не вдасться цього зробити.
 
Про це заявив керівник Центрального виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов під час брифінгу біля харківської лікарні «Укрзалізниці».
 
Він прокоментував результати зустрічі з Юлією Тимошенко, у якій також брали участь голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк і заступник голови ВО «Батьківщина» Григорій Немиря.
 
«Юлія Тимошенко продовжує боротьбу. У нас була дуже плідна, серйозна розмова, яка стосувалася питань, повязаних з фінішем виборчої кампанії, з внутрішньопартійними, політичними питаннями, які ми змогли детально обговорити», - сказав Турчинов.
 
«Дуже серйозна увага приділялася питанню протидії тотальній фальсифікації, яку розвязали Партія регіонів і адміністрації президента», - додав політик.
 
Він також зазначив, що незважаючи на те, що керівництво Качанівської колонії вимагало, аби зустріч продовжувалася лише півтори години, їм вдалося поспілкуватися чотири години.
 
«Чому півтори – вони не змогли пояснити. Відповідно до закону, зустріч мала бути до чотирьох годин. І ми з Юлією Володимирівною скористалися нашими правами. Зустріч, незважаючи на тиск охорони, тривала саме чотири години», - сказав Олександр Турчинов.
 
У свою чергу Арсеній Яценюк повідомив, що під час зустрічі також було обговорено ведення кампанії Об’єднаної опозиції «Батьківщина».
 
«Ми узгодили шлях до перемоги. І ми переможемо за будь-яких обставин», - наголосив він.
 
Яценюк зазначив, що вперше за останній рік зустрівся з Юлією Тимошенко.
 
«Мені дійсно було по-людськи приємно просто її обняти, поцілувати. Я був просто вражений волею цієї людини. Вона тримається, вона має масу енергії, вона бореться, вона не зламалася», - додав він.
 
Відповідаючи на питання журналістів, як почувається Юлія Тимошенко, Арсеній Яценюк сказав: «Вона тримається. Я бачу, наскільки їй складно. Вона молодець».
Леся, 03.10.2012 11:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини