Яремчанська ВО «Свобода» зводить наклепи на журналіста

Представники ВО «Свобода» використали брудні технології до журналіста. Не маючи жодних підстав та переслідуючи корисливі цілі, а також бажання помсти за правдиве висвітлення інформації,  яремчанські  свободівці вчинили наклеп на журналіста. Зверненя з цього приводу було вручено голові Івано-Франківської обласної ради Олександру Сичу перед початком сесійного засідання облради.

  Просимо читачів ознайомитись із змістом зверненя:

 

 

                                                                     Голові Івано-Франківської

                                                                                      Обласної ради

                                                                                     Олександру Сичу

 

                                                                   Заступника головного редактора        

                                                                          регіонального часопису

                                                                   «Яремчанський вісник», редактора 

                                                                інформаційного порталу West-info.if.ua  

                                                                           Всеволода Кисілевського

 

                                            

                                                   Заява  

 

 Прошу прийняти до відома та в межах Вашої компетенції відповідно відреагувати на протиправні дії членів фракції ВО «Свобода» у Яремчанській міській раді у із здійсненням  ними наклепу та перешкоджання моїй професійній  журналістській діяльності. Так 27 вересня 2012 на сесії Яремчанської міської ради фракція ВО «Свобода» оприлюднила заяву, яка містить неправдиві твердження про мене, щодо моєї причетності до інциденту з агітаційним наметом Партії «УДАР» та представниками ВО «Свобода» та іншу блюзнірську брехню.

   Як громадянин України та журналіст вбачаю в діях представників ВО «Свобода» порушення чинного законодавства України. Прошу принести мені публічні вибачення у такий самий спосіб, як і було вчинено на мене наклеп. В іншому випадку змушений буду звернутися у Прокуратуру, СБУ та судові органи. Заяву буде опубліковано у засобах масової інформації.

 

Додаток  4 аркуші  

28 вересня 2012 року                                            Всеволод КИСІЛЕВСЬКИЙ

«Свобода» застосовує фізичну силу до агітаторів від «УДАРу»

Вчора, 18 вересня, в місті Яремче, яке належить до 87 одномандатного виборчого округу, агітатори політичної партії ВО «Свобода» спробували перекинути агітаційний намет політичної партії «УДАР Віталія Кличка», розкидали агітаційну продукцію та намагалися зірвати кепки з партійною символікою з дівчат-агітаторів.

Вчора в Яремчанському будинку культури відбулась зустріч виборців з кандидатом у народні депутати від об’єднаної опозиції «ВО Батьківщина», «свободівцем» Манолієм Піцуряком та його однопартійцем – Богданом Бенюком. В день приїзду кандидатів у депутати біля Яремчанської міської ради, неподалік «ударівських» агітпунктів, з’явилися намети з символікою «Свободи».
Молодики з цих наметів підійшли до агітаторів політичної партії «УДАР Віталія Кличка» і спробували перекинути їхній агітаційний намет та розкидали агітаційну продукцію. Не дивлячись, що в наметах стоять дівчата, молодики образливо висловлювались на їхню адресу та намагалися зірвати з них кепки з символікою «УДАРу».
Партія «УДАР» вважає поведінку агітаторів від партії «Свобода» аморальною і неприпустимою. «Ми неодноразово зверталися до об’єднаної опозиції припинити випади проти партії «УДАР Віталія Кличка»,- говорить голова обласної партії «УДАР Віталія Кличка» Роман Чернега. – Вимагаємо, публічно вибачитися перед партією «УДАР Віталія Кличка» та дівчатами, до яких була застосована фізична сила. В іншому випадку, ми змушені будемо звернутися до правоохоронних органів».

http://udar.if.ua/node/547

 

Яремчанська "Свобода" вимагає публічного вибачення від голови Прикарпатського "УДАРу"

Яремчанська міська організація ВО "Свобода" висловлює обурення з приводу провокацій і брудних виборчих технологій, які останнім часом почали застосовувати різні політичні сили проти націоналістичної організації. Бажання провладних політичних сил і кандидатів отримати перемогу на виборах будь-якою ціною спонукає їх, ігноруючи елементарні принципи порядності, використовувати нечесні методи впливу на свідомість виборця.

Раніше це стосувалося непримиренних опонентів ВО "Свобода". Тепер, коли виборчий процес в Україні вийшов на фінішну пряму, не погребували чорним піаром щодо свободівців політичні сили, які декларують свою начебто "опозиційність".

Йдеться про заяву прес-служби Івано-Франківської обласної організації партії "УДАР" Віталія Кличка, яка стверджує, що начебто "молодики з наметів зі свободівською символікою підійшли до агітаторів політичної партії "УДАР" і спробували перекинути їхній намет та розкидали агітаційну продукцію. Молодики образливо висловлювалися на адресу дівчат-агітаторок "УДАРу" та намагалися зірвати з них кашкети з символікою партії". Відповідно, керівник обласного "УДАРу" зажадав публічного вибачення перед їхньою політичною силою та дівчатами, "до яких було застосовано фізичну силу". В іншому разі пригрозив звернутися до правоохоронних органів.

Що ж було насправді? А насправді був добрий вчинок свободівця, якого агітаторка від "УДАРу" попрохала, аби він постояв біля намету і попильнував, аби його не перекинув вітер, поки вона збігає по нові газети. Хлопець погодився, почекав п'ять хвилин, і коли агітаторка повернулася, свободівець сів на велосипед і поїхав до намету ВО "Свобода" біля міського Будинку культури. Ось і все… А наші "друзі" вирішили внести сумбур у спокійне життя міста Яремча та зробити дешевий інформаційний привід для популяризації своєї політичної сили.

Виявилося, що агітаторка, яка перебувала в наметі "УДАРу", є дружиною заступника головного редактора місцевої газети "Яремчанський вісник" Всеволода Кисилівського, який є членом "УДАРу" і, схоже, вигадав цей "неймовірний" інцидент. Тільки виникає питання – на чиє замовлення?

Яремчанська міська організація ВО "Свобода" вимагає публічного вибачення від очільника обласного "УДАРу" Романа Чернеги, який, не перевіряючи достовірність інформації, одразу зробив гучну заяву, що не йде на користь опозиційному рухові на Прикарпатті. Хоча ми не виключаємо, що досвідченіші політичні сили вирішили використати "ударівців". Яремчанська міська організація ВО "Свобода" висловлює надію, що Р. Чернега не міг свідомо виступати як провокатор і висловлюють сподівання, що він зробить усе можливе, аби було досягнуто порозуміння між "Свободою" і "УДАРом".

Прес-служба Яремчанської міської організації ВО "Свобода"

 

Роман Чернега закликав «свободівців» не займатися дешевим самопіаром

Минулого тижня прес-служба Яремчанської міської організації ПП ВО «Свобода» поширила заяву у відповідь на інформацію: «Свобода» застосовує фізичну силу до агітаторів від «УДАРу». Після того, як хуліганські дії «свободівців» набули розголосу, їхня прес-служба подала свою версію цього інциденту, використавши недостовірну інформацію. Нагадаємо, у Яремче свободівські агітатори застосували силу стосовно своїх колег з «УДАРу».

«Поведінка «свободівців» нагадує класичну шкільну історію, коли хлопчик тягав дівчинку за косичку, викликали батьків до школи, а він каже: «То не я – вона перша почала». Так само повели себе хлопці, які агітують за партію ВО «Свобода». Коли інформація про хуліганство набула розголосу, вигадали банальну відмовку. Насправді, інформація, яку розповсюдила прес-служба Яремчанської міської організації ВО «Свобода» є абсолютно неправдивою. Всеволод Киселівський, якого чомусь Свобода назвала автором «інциденту», до дівчат-агітаторів не має ніякого відношення. Більше того, хлопець неодружений, тож інформація, що одна із дівчат є його дружиною не відповідає дійсності, - сказав голова обласної організації «УДАР Віталія Кличка» Роман Чернега. - Тому звертаюся до представників ВО «Свобода»: замість того, щоб займатися дешевим самопіаром, не забувайте що вибори закінчаться; доведеться дивитися один одному в очі та об’єднати зусилля у парламенті, щоб сформувати нову українську владу».

http://udar.if.ua/node/550

 

West-info.if.ua  

 

 

Леся, 01.10.2012 10:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини