«Свобода» застосовує фізичну силу до агітаторів від «УДАРу»

18 вересня, в місті Яремче, яке належить до 87 одномандатного виборчого округу агітатори політичної партії ВО «Свобода» спробували перекинути агітаційний намет політичної партії «УДАР Віталія Кличка», розкидали агітаційну продукцію та намагалися зірвати кепки з партійною символікою з дівчат-агітаторів, кажуть в прес-службі УДАРу.

В Яремчанському будинку культури відбулась зустріч виборців з кандидатом у народні депутати від об’єднаної опозиції «ВО Батьківщина», «свободівцем» Манолієм Піцуряком та його однопартійцем – Богданом Бенюком. В день приїзду кандидатів у депутати біля Яремчанської міської ради, неподалік «ударівських» агітпунктів, з’явилися намети з символікою «Свободи».

За словами прес-служби партії, молодики з цих наметів підійшли до агітаторів політичної партії «УДАР Віталія Кличка» і спробували перекинути їхній агітаційний намет та розкидали агітаційну продукцію. Не дивлячись, що в наметах стоять дівчата, молодики образливо висловлювались на їхню адресу та намагалися зірвати з них кепки з символікою «УДАРу».

"Партія «УДАР» вважає поведінку агітаторів від партії «Свобода» аморальною і неприпустимою. «Ми неодноразово зверталися до об’єднаної опозиції припинити випади проти партії «УДАР Віталія Кличка»,- говорить голова обласної партії «УДАР Віталія Кличка» Роман Чернега. – Вимагаємо, публічно вибачитися перед партією «УДАР Віталія Кличка» та дівчатами, до яких була застосована фізична сила. В іншому випадку, ми змушені будемо звернутися до правоохоронних органів».

Натомість в обласній «Свободі» спростовують закиди УДАРівців. Як повідомив «Малакаві», Ігор Кравчук, прес-секретар обласної «Свободи», було проведено внутрішнє розслідування факту, який оприлюднили представники партії УДАР. Виявилося, що насправді дівчина із намету УДАРУ попросила свого знайомого хлопця, який був із «Свободи», притримати палатку, і посторожити речі, поки вони сходить за новими газетами, бо ті що в неї були, закінчилися. Дівчина сходила, принесла газети, подякувала хлопцю. Далі вона працювала, а хлопець пішов по своїм справам. От і все, каже Ігор Кравчук, ніхто нікого не бив, ніхто палатки нікому не перевертав.

За його словами, такі заяви УДАРУ спрямовані проти кандидата Манолія Піцуряка, який має всі шанси отримати перемогу на окрузі. Звісно, це не подобається провладним кандидатам, які і організували спільну провокацію проти «Свободи».

Леся, 20.09.2012 14:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини