Чергова провокація проти «Свободи»: Сич за легалізацію проституції і наркотиків

Напередодні віче ВО "Свободи", протягом 12-14 вересня у місті Івано-Франківську з'явилися й були масово розповсюджені листівки наступного змісту: "Легалізація проституції, одностатеві шлюби, легкі наркотики, вільний обіг вогнепальної зброї", за підписом Олександра Сича.

 

ВО «Свобода» заявляє, що немає жодного відношення до виготовлення і появи цих плакатів. Переконані, що насправді вони є черговою провокацією "клона" Олександра Сича – Кирилюка Михайла Володимировича. Незаконно використовуючи прізвище та ім'я Олександра Сича, а також партійну символіку ВО "Свобода", ця особа намагається дискредитувати як кандидата по цьому виборчому округу Сича Олександра Максимовича, так і ВО "Свобода" в цілому.

 

 «Цим самим хочуть спаскудити моє чесне ім’я і «Свободу» в цілому», - впевнений голова Івано-Франківської обласної «Свободи»

 

Як зазначив Олександр Сич (Максимович) подана до Центральної виборчої комісії України декларація про доходи Сича Олександра Володимировича чітко вказує на його фінансову неспроможність, цілком очевидним є факт, що цей кандидат – усього лише інструмент брудних політичних технологій. В чиїх руках? Не так вже й важко здогадатися, хто із грошовитих кандидатів в народні депутати України по цьому виборчому округу є конкурентом «справжнього» Сича на виборах і хто найняв цього "клона" і оплачує за нього таку дороговартісну продукцію.

 

 «Це виклик не мені, це виклик суспільній моралі, це виклик гідності всім нам і українській традиційній церкві», - вважає Олександр Сич

 

Олександр Сич також повідомив, що звертатиметься до органів правопорядку з метою встановлення безпосередніх замовників та виконавців такої провокації.

 

Леся, 17.09.2012 09:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини