Михайло Вінтоняк: Викликаю Олександра Сича на дебати у прямому ефірі

Голова Ради Народного контролю «готовий відповісти за кожне своє слово» сказане на адресу голови Облради та керівника свободівців п. Сича та щодо діяльності створеного за ініціативи його підопічних Єдиного розрахункового центру, говорять в прес-службі "Народного контролю".

Недавні висловлювання Олександра Сича у ефірі ОТБ «Галичина» щодо діяльності громадської організації «Народний контроль» Вінтоняк вважає як мінімум некоректними.

«На обласному телебаченні «Галичина» Олександр Сич, кілька разів в образливій формі згадав як мене, так і «Народний контроль». Сказав, що «Народний Контроль» «немає відношення ні до народу, ні до контролю». Скажіть, це нормально, що голова обласної ради дозволяє собі говорити про людей і тим паче громадські організації з такою зневагою? «Народний контроль» – це представники громади і хоче Сич того чи ні, він має з нами рахуватися. Особисто я готовий відповісти за кожне своє слово.», - заявив Вінтоняк у інтерв’ю одній з місцевих газет.

Отож, громадський діяч запропонував Голові обласної ради та по сумісництву Голові обласної організації партії ВО «Свобода»(яка, була ідеологом створення ЄРЦ) п. Сичу розповісти мешканцям «про те, чому ЄРЦ здійснює свою діяльність і отримує кошти без договору із мешканцями на житлово-комунальні послуги? Чому ці кошти вимагаються від мешканців у вигляді «прохань» оплатити, а іноді погроз про відключення від електроенергії?

А також, чому площі прибудинкової території за які КП ЄРЦ отримує від мешканців кошти, не відповідають дійсності? Коли наведуть з цим порядок? І куди ідуть кошти людей?».

Реагуючи на закиди деяких осіб з ЄРЦ та особисто Олександра Сича, Голова Ради Народного контролю відверто заявив, що готовий у прямому ефірі на ОТБ «Галичина» подискутувати з головним свободівцем області щодо доцільності проведених Свободою комунальних реформ та діяльності ЄРЦ у Івано-Франківську.

«…я викликаю його на публічні дебати, для прикладу на комунальному телебаченні «Галичина», де ми б могли поговорити про усе, що турбує його, мене і головне – мешканців. Якщо Сичу нема за що боятись він прийде, якщо ні – висновки робіть самі.», - заявив Михайло Вінтоняк.

Леся, 17.08.2012 08:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини