В Івано-Франківську режим висунув проти кандидата-свободівця Олександра Сича самозванця «Олександра Сича».

У зв'язку з поширенням інформації про те, що згідно з постановою Центральної виборчої комісії № 170 від 6 серпня 2012 року кандидатом у народні депутати України в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 83 (м. Івано-Франківськ) є мешканець міста Коломия, нібито «свободівець» Сич Олександр Володимирович, прес-служба ВО «Свобода» уповноважена поінформувати громадськість, що така особа насправді ніколи не перебувала на обліку Коломийської міської, районної чи будь-якої іншої територіальної організації партії.

Єдиним кандидатом від ВО «Свобода», якого по цьому мажоритарному виборчому округу в установленому законом порядку висунув 1 серпня 2012 року XXIV передвиборчий З'їзд ВО «Свобода», є Сич Олександр Максимович – голова Івано-Франківської обласної ради, голова обласної організації партії. Саме його кандидатуру було узгоджено й консолідовано підтримано для участі в чергових парламентських виборах об'єднаною опозицією.

Вважаємо за необхідне повідомити, що зареєстрований у порядку самовисування в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 83 Сич Олександр Володимирович є ніким іншим, як Кирилюк Михайло Володимирович. Уся персональна інформація цих двох осіб є ідентичною. Вочевидь, у судовому порядку змінивши батьківське прізвище та ім'я, Кирилюк Михайло Володимирович став інструментом брудних політичних технологій, метою яких є дискредитація ВО «Свобода», висунутого партією кандидата Сича Олександра Максимовича, здійснення політичних провокацій під час виборчого процесу. Виконання таких технологій є вигідним чинному режимові й має за мету проведення до Верховної Ради України в цьому мажоритарному виборчому окрузі потаємного висуванця Партії регіонів.

Кирилюк Михайло Володимирович і справді був членом ВО «Свобода», однак за грубі порушення націоналістичних морально-етичних норм, дисципліни, Статуту та Дисциплінарного статуту партії і за підігравання Партії регіонів при виконанні обов'язків депутата Коломийської районної ради рішенням Політвиконкому ВО «Свобода» № 03/12 від 4 лютого 2012 року його було виключено з партії.

Зважаючи на вказані обставини, ВО «Свобода» готує звернення до судових органів та Центральної виборчої комісії з вимогою позбавити реєстрації кандидата в народні депутати Сича Олександра Володимировича.

Леся, 10.08.2012 08:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини