Вони вишукують щурячі методи боротьби - Кравчук

В голови Івано-Франківської обласної ради, який балотуватиметься на виборах народних депутатів по 83 виборчому округу (Івано-Франківськ) від ВО «Свобода» Олександра Максимовича Сича з’явився конкурент не тільки з таким самим прізвищем, але й іменем – Олександр Володимирович Сич.   

Відповідна постанова з’явилася на офіційному сайті Центральної виборчої комісії. Цікавим є і той факт, що Олександр Володимирович йде на вибори як самовисуванець і член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

Як переконують у перс-службі голови обласної ради Олександра Максимовича Сича поява такого двійника є нічим іншим, як брудною грою провладних сил.

«Він не є членом «Свободи» вже досить довгий час, а те, що одне і теж ім’я та прізвище, то це схоже на ситуацію, коли ми мали кандидата Противсіх. Ми попередньо очікували на такі брудні дії, влада немає потенціалу, щоб з нами боротися та конкурувати цивілізованими методами, тому вишукують такі щурячі методи», - коментує Ігор Кравчук представник прес-служби Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода"

Леся, 09.08.2012 15:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини