Юлію Тимошенко хочуть перевезти із лікарні в колонію

Адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко розповів у ЗМІ про те, що екс-прем'єра Юлію Тимошенко вивезуть з харківської лікарні, де вона проходить курс реабілітації, у колонію на наступних вихідних.

Також, почали з’явилися повідомлення про те, що Тимошенко разом зі своїми однопартійцями домовилася симулювати нервовий зрив, аби зірвати судовий процес.

Такі дії та поширення відповідної інформації народний депутат України, керівник Прикарпатського регіонального штабу об’єднаної опозиції «Батьківщина» Дмитро Шлемко вважає маніпуляціями спрямованими на те, щоб не допустити Юлію Тимошенко до виборів

Також, він переконаний, що якщо справа у Європейському суді запланована на кінець серпня, то вона і буде розглянута.

«Руки таких, як Янукович туди не дотягуються. Що ж стосується маніпуляцій, які сьогодні запланувала влада, то в них вони міняються кожного тижня. Їхній план – провести позитивну касацію і показати, що в Україні справедливі суди. Але їм треба мати нову справу, щоб не випустити Юлію Тимошенко, саме тому має відбутися суд по справі ЄЕСУ. Вони будуть робити все до Європейського суду, тому і придумують будь-що, щоб не випустити її до виборів – це їх головна мета», - наголошує Дмитро Шлемко.

Він додав, що влада сама собі затягують зашморг, адже європейці наголосили, що вибори мають бути чесними і прозорими, і в них мають брати участь лідери опозиції – Юрій Луценко та Юлія Тимошенко. Тому, якщо їх не буде у списку, то це означає, що вибори відбулися не демократично, а їх дії свідчать про те, що вони не знають, як виплутатися із ситуації.

Леся, 07.08.2012 18:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини