Влада у Миколаєві кинула опозиціонерку за грати

Використовуючи залякані суди та суддів, влада Януковича продовжує репресії проти членів Об’єднаної опозиції «Батьківщина» за абсурдними звинуваченнями.

Вчора, 31 липня, Центральний райсуд Миколаєва виніс рішення про арешт Людмили Нікіткіної, заступника керівника Первомайського виборчого штабу Об’єднаної опозиції «Батьківщина».

За словами адвокатів, на момент затримання Людмила Нікіткіна навіть не знала про те, що проти неї порушено кримінальну справу ще 24 липня слідчим Первомайського відділу. 
27 липня жінку вже заарештували. Сьогодні вона утримується у СІЗО.

Нагадаємо, що минулого тижня прес-служба Об’єднаної опозиції розповсюдила заяву Аркадія  Корнацького, кандидата у народні депутати від опозиції по 132-му виборчому округу у м.Первомайську (Миколаївська обл.),  у якій він попереджав про підготовку арештів у його команді з метою політичного тиску на нього.

За словами Корнацького, з того моменту, як він оголосив про намір балотуватися до парламенту по мажоритарному округу на Миколаївщині, прокуратура, управління по боротьбі з економічною злочинністю, контролюючі органи почали активно збирати інформацію про діяльність агрофірми з метою знайти компромат та не допустити його участі у виборах.

Прес-служба Об’єднаної опозиції «Батьківщина» вимагає негайно припинити терор проти наших кандидатів, членів їхніх сімей та активістів опозиційних сил.

Нинішня влада є політичним банкрутом і жодні репресії не здатні зупинити волю українців до того, щоб викинути режим Януковича на смітник історії. Цілеспрямовані репресії проти членів Об’єднаної опозиції ще раз підтверджують, що саме у нашій політичній команді влада вбачає для себе головну загрозу.
Леся, 02.08.2012 17:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини