Всі заяви про те, що в партії зріє бунт - це справа рук політичних конкурентів — Дмитро Шлемко

У ЗМІ почала з’являтися інформація про те, що в партії «Батьківщина» назріває бунт. Мовляв, дуже багато незадоволених депутатів, які залишилися за бортом – не отримали прохідного місця у списку або їх не визначили кандидатами на мажоритарний округ. Мовляв, ці люди хочуть організувати відкритий з’їзд, на якому прийняти звернення до Юлії Тимошенко. Начебто, уже є і люди, які готові вийти із заявою до преси.

У «Батьківщині» категорично спростовують цю інформацію. Більш того, говорять, що людям які переживають за прохідне місце в парламент, а не за загальну ідею, не місце в їх рядах. Також у партії кажуть, що люди, які не зрозуміли, що заради об'єднання і майбутнього країни треба жертвувати своїми амбіціями, поставили на своїй політичній кар'єрі хрест.

«Бунту в партії немає. Делегати одноголосно проголосували за партійний список і за кандидатів на мажоритарні округи. Всі прізвища були зачитані. Так що всі бачили за що і за кого голосують », - говорить народний депутат від« БЮТ-Батьківщини» Дмитро Шлемко.

За його словами, всі заяви про те, що в партії зріє бунт - це справа рук політичних конкурентів.

«Найголовнішим нашим політичним конкурентом є Партія регіонів, але інформація про бунт може бути і справою рук партії« Україні Вперед!», або інших партій, які працюють з нами на одному електоральному полі. Таким чином, вони хочуть відтягнути голоси у Об'єднаної опозиції », - зазначив Дмитро Шлемко.

Леся, 01.08.2012 10:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини