На території міста незаконно працює новий перевізник?

У місті з’явився новий перевізник – «АВЕ-Івано-Франківськ», який за словами представника підприємства АТП-0928 розпочав свою діяльність на території, яка згідно проведеного конкурсу належить їм.

«Цей перевізник спонукає споживачів розривати договора з нами та укладати з їх фірмою. В нас був поділ по конкурсу і яким чином почала працювати нова організація – невідомо», - наголошують у АТП-0928.

Як розповів директор комунального підприємства «Полігон ТПВ» Богдан Тимочко, новий перевізник ще місяць назад підписав угоду з ними про вивіз сміття на Івано-Франківський полігон. Дана фірма обслуговує Коломийський район, але про випадки роботи у місті йому нічого не відомо, як і представникам влади, яких обурив факт укладення договору без відома місцевого керівництва.

«Навіть, якщо вони возять до нас сміття, то нам потрібно думати, що з ним далі роботи і згодом їхні проблема стане нашою. Тому я не думаю, що Вам дано таке паво самому вирішувати дане питання. Якщо вони зайшли у місто, то потрібно з’ясувати: на яких умовах вони хочуть працювати і на яких підставах розпочали діяльність?», - наголосив перший заступник міського голови Зіновій Фітель.

Леся, 01.08.2012 08:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини