В Івано-Франківську сьогодні є тільки одне єдине місце, яке належним чином облаштоване для відпочинку та купання

В Івано-Франківську сьогодні є тільки одне єдине місце, яке належним чином облаштоване для відпочинку та купання - пляж на міському озері.
Береги річок перебувають у задовільному стані в районі Вулиць Набережна та Івасюка.

Головною проблемою дотримання порядку на берегах річок є відсутність контейнерів для сміття та рух автомобільного транспорту по території дамби.

«Управлінням з питань надзвичайних ситуацій постійно здійснюється контроль за станом місць відпочинку. Належні умови відпочинку створені на міському озері. Задовільний стан території відпочинку зафіксований на правому березі річки Бистриця Солотвинська в районі вулиці Набережної, а також на лівому березі річки Бистриця Надвірнянська (вулиця Івасюка). Спостерігається накопичення сміття на берегах річок у районі Пасічна та з боку села Угорники, де відсутні контейнери для сміття»,
- розповідає начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Юрій Щочкін.

Мер міста Віктор Анушкевичус у свою чергу наголосив, що мешканці самі винні у тому, що береги річок перебувають у такому стані, адже самі після себе залишають сміття. Проте, наголосив на необхідності поставити контейнери для сміття поблизу місць відпочинку.

«Дві річки і ми не можемо заборонити мешканцям іти відпочивати. Проблема у культурі людей, які самі смітять, а потім обурюються. Проте, якщо буде контейнер, то людина буде його бачити і викидатиме сміття, а якщо ні, то залишить його на пляжі», - сказав Віктор Анушкевичус.

Леся, 17.07.2012 11:39



Вибір редакції

Найпопулярніші новини