КП «Полігон» потрібна асфальтована дорога та постійний фільтропровід, який коштує понад 5 мільйонів гривень

Директор комунального підприємства «Полігон ТПВ» Богдан Тимочко під час наради у міського голови підняв питання про будівництво трубопроводу для відведення фільтрату з території, на якій сьогодні зберігається сміття з усього міста.

«В середньому у день полігон приймає 120 метрів кубічних побутових відходів, у нас є вся необхідна техніка. Основною проблемою є відведення з полігону фільтрату. Ми проводимо цю процедуру раз у рік, але нам необхідний постійний трубопровід», - сказав Богдан Тмимочко.

Вартість відповідного проекту та спорудження постійного фільтропроводу складає 5,3 мільйони гривень. Оскільки у міста немає таких коштів, то керівництв полігону просить їх в управління екології.

Також, Богдан Тимочко наголосив на необхідності прокласти дорогу до полігону, яка майже на п’ять кілометрів простягається крізь ліс і сьогодні перебуває в жахливому стані.

«По проекту дорога має бути у твердому покритті, тобто асфальтована. Зараз вона у нас гравійна, але ми маємо постійну проблему, адже вона кожен рік потребує оновлення», - додав Богдан Тимочко.

 

Леся, 24.07.2012 13:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини