67 коліс злодії вже зняли з нових контейнері для сміття

За останні два тижні невідомі особи виламали 67 коліс з нових контейнерів для сміття, які придбані за кошти Європейського союзу та  зовсім нещодавно з’явилися у центральній частині міста.

Про це на оперативній нараді у міського голови розповів начальник управління інтеграційного і економічного розвитку Івано-Франківського виконавчого комітету Богдан Білик.

Він також зазначив, що наразі на новозбудованих майданчиках ставлять старі контейнера і попросив правоохоронні органи розібратися в ситуації. Крім того, Богдан Білик закликав громадян допомогти зловити зловмисника, за що готовий навіть дати у винагороду премію.

«Ми зараз маємо у наявності 460 штук, і ми готові виставити їх сіх на новозбудовані майданчики, адже там поки щ стоять старі. на жаль, ми сьогодні е можемо цього зробити, бо з 50 контейнерів, які ми поставили вже з них знято майже 70 коліс.

Ми чекаємо від міліції результату – щоб були затримані люди, які цим займаються. Є прохання мешканців реагувати на такі випадки і повідомляти про них нас. ми б десь із задоволенням преміювали тих, хто б дізнався хто ж знімає колеса», - сказав Богдан Білик.

Леся, 24.07.2012 10:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини