Напередодні виборів провокації з боку влади будуть лише посилюватись, - Турчинов

Провокації, які відбуваються у щоденному режимі з боку влади проти Юлії Тимошенко, говорять про те, що влада втомилась «грати в лікування» і будь-що буде ламати цей процес.
 
Про це сьогодні на прес-конференції заявив Керівник Центрального виборчого штабу Об‘єднаної опозиції «Батьківщина» Олександр Турчинов.
 
За його словами, поки Юлія Тимошенко перебуває за ґратами, «і дня не минуло без провокацій з боку нинішньої влади».
 
«Я не здивуюсь, коли вони крім пігулок знайдуть ще під ліжком Юлії Володимирівни рушницю, з якої вбили Кеннеді», - зазначив Турчинов.  
 
«Провокації, посилення їх нахабність, цинізм, з яким вони відбуваються, говорять про те, що вони вже втомились «грати в лікування» і будуть будь-що ламати цей процес, не даючи, з одного боку, завершити лікування Юлії Тимошенко, а з іншого  - розпочинаючи фарс в місті Харкові, який вони називають черговим судовим процесом», - сказав він.
 
Крім того, Олександр Турчинов пояснив, що підконтрольним судовим органам поставили задачу прискорити питання розгляду ще однієї сфальсифікованої справи проти Юлії Тимошенко, яка розглядається у Харкові, «а з іншого боку, перед Вищим касаційним судом поставлене протилежне завдання: порушуючи Конституцію та законодавство, безпідставно гальмувати прийняття рішення».
 
«І суди, які вже й судами не можна назвати, ті люди, які там працюють, ці задачі пробують виконувати», - додав він.
 
«Влада може вчинити що завгодно, не звертаючи уваги ні на закон, ні на здоровий глузд, ні на заяви та вимоги європейської спільноти та провідних країн світу. Напередодні виборів провокації будуть лише підсилюватись», - зазначив він.
Леся, 17.07.2012 08:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини