Влада боїться розгляду справи Тимошенко у Європейському суді, - захисник

Президент Віктор Янукович боїться розгляду справи Юлії Тимошенко у Європейському суді, оскільки його рішення стане «черговим ляпасом режиму». 
 
Про це сьогодні заявив керівник захисту екс-прем’єра Сергій Власенко під час брифінгу у Харкові.
 
«Янукович, як вогню, боїться розгляду справи Тимошенко в Європейському суді 28 серпня і робить усе, незважаючи на її стан здоров’я, щоб загальмувати розгляд цієї справи у Вищому спеціалізованому суді», - заявив він.
 
«Я думаю, президент і його радники прекрасно розуміють, що Європейський суд не лише визнає фальсифікацію доказів щодо Юлії Володимирівни, а також визнає політичні мотиви переслідування, як це уже відбулося у рішенні по справі Юрія Луценка, і це буде черговий ляпас режиму Януковича», - сказав Сергій Власенко.
 
«Саме тому вони пришвидшили розгляд справи тут (у Харкові) і гальмують у Вищому спеціалізованому суді», - додав захисник.
 
Власенко також зазначив, що перенесення судового засідання стало можливим завдяки опозиційним депутатам, які всю ніч провели у харківській лікарні «Укрзалізниці» з метою не допустити провокацій та забезпечити права Юлії Тимошенко.
Леся, 10.07.2012 17:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини