У нас була інформація про те, що Юлію Тимошенко будуть намагатися силою доправити до суду — Дмитро Шлемко

Київський районний суд Харкова прийняв рішення зробити перерву у розгляді справи по ЄЕСУ до 23 липня. Офіційна причина – Юлія Тимошенко за станом здоровя не змогла бути присутньою на судовому засіданні.

Проте за словами народного депутата України Дмитра Шлемка, депутати отримали оперативну інформацію про те, що будуть намагання вивезти Юлію Тимошенко до суду, не заважаючи на те, що рішення суду про проведення судово-медичної експертизи не було виконано.

«Вчора ми приїхала до Харкова і з восьмої години вечора заблокували вхід до лікарні. Ми чергували під лікарнею цілу ніч і до того часу, поки не розпочалося судове засідання. В таких умовах вони не ризикнули іти на пролом тим більше у лікарні», — відзначив у коментарях «Малакаві» Дмитро Шлемко.

Дмитро Шлемко передбачає, що також може бути перенесено і розгляд касаційної скарги по так званій газовій справі. Можливо, рішення по ній для Тимошенко буде позитивним. Таким чином команда Януковича покаже світові, що нібито в Україні суди вищої інстанції можуть відмінити рішення судів нижчої інстанції. Проте вони будуть розкручувати справу по ЄЕСУ, щоб все одно залишити Юлію Тимошенко в тюрмі, каже Дмитро Шлемко.

Леся, 10.07.2012 11:28



Вибір редакції

Найпопулярніші новини