Депутати вимагають завести справу на керівництво харківської міліції

Народні депутати вимагають від Генерального прокурора притягнути до кримінальної відповідальності керівників Харківського обласного та міського управлінь внутрішніх справ Віктора Козицького і Ігоря Болюха «за організацію побиття народних депутатів за допомогою злочинних елементів».
 
Про це заявив член фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Пашинський.
 
За його словами, відповідну заяву на ім’я Генпрокурора зареєстрували народні депутати Пашинський, Сенченко і Одарченко.
 
Сергій Пашинський наголосив, що «посадові особи харківської міліції мають понести відповідальність за те, що за допомогою бандитів сьогодні зранку перед початком судового засідання у справі Юлії Тимошенко організували та особисто контролювали побиття народних депутатів, а також прихильників лідера опозиції, які зібралися на площі перед судом».
 
«Ми переконані, що якщо не Пшонка, то інший Генеральний прокурор відправить цих злочинців у погонах туди, де їм місце», - наголосив народний депутат.
 
Як відомо, сьогодні зранку біля харківського суду особи кримінальної зовнішності, одягнуті у форму комунальників, напали на прихильників Юлії Тимошенко і народних депутатів.
 
Перед початком мітингу Сергій Пашинський продемонстрував журналістам документ на ім’я харківського міського голови, у якому він, як народний депутат, інформує місцеву владу про те, що сьогодні проводитиме зустріч з виборцями біля приміщення суду.
Леся, 11.07.2012 09:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини