Новий підручник для першокласників значно важчий, ніж попередній

Прикарпатські школи ще не отримали нові підручники для дітей-першокласників, які навчатимуться за новою програмою. На них очікують у серпні місяці.

Про це інформаційному агентству «Малакава» повідомила головний спеціаліст з питань загальної та середньої освіти Івано-Франківська Світлана Коцюбинська-Бойчук.

«На перший клас, який починає працювати за новою програмою та новими критеріями на разі підручники не поступали. Ми орієнтувалися десь на початок серпня», - сказала Світлана Коцюбинська-Бойчук.

Проте, на разі освітяни мають електронний варіант майбутнього підручника, який за їх словами значно відрізняється від того, за яким навчалися раніше.

«Той електронний варіант, який ми маємо нас не влаштовує, тому, що ми повинні наглядно бачити підручник, щоб скласти календарний план із завданнями, які ми можемо запропонувати дітям. Але нові підручники значно відрізняються від попередніх, бо тут є більше вправ насичених логічним компонентом, які, наприклад, пропонувалися у другому класі та додаткових тем, яких раніше не було», - відзначає Світлана Коцюбинська-Бойчук.

Леся, 12.07.2012 12:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини