У школах Івано-Франківська немає обіцяного тепла

13 квітня міський голова Віктор Анушкевичус підписав розпорядження про закінчення в Івано-Франківську опалювального сезону. Тепло згідно даного розпорядження продовжують отримувати тільки у міські лікарні та поліклініки.

Проте, погіршення погодних умов та зниження температури повітря привело до того, що після Великодніх свят діти повернулися у зовсім холодні класи та групи у садочках.
Віктор Анушкевичус вже дав нове доручення, відповідно до якого у навчальних закладах повинні включити тепло і подавати його до стабілізації температурного режиму.

Проте, як повідомив інформаційному агентству «Малакава» заступник начальника управління освіти Івано-Франківська Олег Савка, станом на сьогодні опалення ввімкнули тільки у садочках. Що ж стосується шкіл, то тут виникли певні проблеми.

«Сьогодні зранку «Теплокомуненерго» ввімкнуло опалення у всіх дошкільних навчальних закладах міста. Що ж стосується шкіл, то тепло подали у ті школи, де була можливість це зробити, адже перед тим, як нагріти батареї у школах, потрібно перекрити задвижки до будинків, а це трошки є проблематично. Ми в першу чергу дали тепло у дошкільні навчальні заклади і вже до обіду тут повинні стабілізуватися температурні режими до 18-19 градусів. Якщо температура повітря не буде підніматися, то завтра і всі школи спробуємо ввімкнути», - пояснив Олег Савка.

Леся, 19.04.2012 12:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини