Табачник хоче виховати покоління безбатченків — Шлемко

Такого антиукраїнського міністра, який би так ненавидів українську мову, літературу, історію, культуру як Дмитро Табачник, в Україні за 20 років незалежності ще не було.

Так прокоментував звернення опозиції з вимогою до Президента України звільнити з посади міністра освіти Дмитра Табачника народний депутат Дмитро Шлемко.

Приводом до різкої критики стала чергова ініціатива міністра, а саме: змінити навчальні плани для учнів старшої школи. Зокрема, Табачник вирішив скоротити години на вивчення української мови, літератури та історії України. А вивільнені години скерувати на додаткове вивчення інформатики та другої іноземної мови.

Після шквалу критики цих навчальних планів Янучович міг би звільнити Табачника із займаної посади, проте не робить цього. Окремі політологи, наприклад, Володимир Фесенко, вважають що Табачник – це квота Кремля в українському парламенті.

«В україноненависницькому Кабміні все є слугами Кремля. Табачник є одним із гвинтиків у цій машині», — вважає Дмитро Шлемко.

За його словами, Табачник, розуміючи, що він не зможе змінити думку українських патріотів, взявся за дітей.

«Він хоче виховати покоління безбатченків, проте, я думаю, йому не вдасться цього зробити. Цей режим повинен впасти», — говорить Дмитро Шлемко.

Леся, 22.02.2012 11:17



Вибір редакції

Найпопулярніші новини