Дмитро Шлемко: опозиція вимагає від Януковича дати відповідь на питання, як він збирається виконувати резолюцію ПАРЄ

Сьогоднішня вимога опозиції про зустріч з президентом була підтримана всіма опозиційними фракціями парламенту.

 Про це заявив голова фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Кожем’якін сьогодні на брифінгу.

 Він нагадав, що у вівторок від імені двох опозиційних фракцій заяву про необхідність термінової зустрічі з президентом Януковичем оголосив Арсеній Яценюк.

 За словами Кожем’якіна, опозиція наполягає на терміновій зустрічі, «оскільки провладна більшість у парламенті не вирішує актуальних питань суспільства, а тисне на кнопки і, як на конвеєрі, пропускає законопроекти».

Як повідомив «Малакаві» народний депутат Дмитро Шлемко, опозиція вимагає від Януковича дати відповідь на питання, як він збирається виконувати резолюцію ПАРЄ. Також опозиція вимагає допустити Юлію Тимошенко і Юрія Луценка до виборів. Крім того, опозиція вимагає надати Юлії Тимошенко необхідну медичну допомогу. Це ключові питання, на які вимагають відповіді опозиціонері.

Крім того, їх цікавлять результати перемовин України із Росієї стосовно ціни на газ, а також вони планують дізнатися, коли будуть підняті зарплати вчителям та лікарям і коли будуть покращені соціальні стандарти.

Правда, так може скластися, що Віктор Янукович відмовиться від зустрічі, каже Дмитро Шлемко. У цьому разі опозиція буде думати, які дії вчинити у відповідь.

За словами Дмитра Шлемка, дії Президента обовязково матимуть розголос. Крім того, найближчим часом буде оприлюднено діагноз Юлії Тимошенко, який встановили іноземні лікарі. Вони мають чітко сказати, який у неї діагноз, і що треба робити.

 

Леся, 21.02.2012 14:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини