У Франківську Водоканал, відключаючи боржників, затоплює півбудинку

КП «Івано-Франківськ-водоекотехпром» продовжує здійснювати відключення боржників від каналізаційної системи за допомогою установки «Спрут». Проте, від чудо-пристрою страждають не тільки злісні неплатники ком послуг, але й ті мешканці, що вчасно сплачують за користування водою.


Як повідомила сьогодні на оперативній нараді у міського голови начальник служби оперативного реагування міста Тетяна Клочко, 26 червня у житловому будинку по вулиці Тролейбусна,17 трапився черговий випадок затоплення квартир.


Причиною незручностей стало відключення за борги КП «Водоекотехпром» однієї з квартир від каналізації. При цьому було задіяно установку «Спрут». 


«Одні мешканці боргують, а справні платники отримують збитки та незручності. Це уже не перший випадок, коли люди страждають внаслідок системи «Спрут», – наголосила Тетяна Клочко.


Віктор Анушкевичус погодився з нею. За його словами, із боржниками дійсно потрібно боротися, але і систему відключення окремих квартир необхідно ретельно перевірити, адже раніше таких збоїв у її програмі не було.

Леся, 04.07.2012 17:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини