З 10 листопада розпочнуться рейди спецкомісії «Водоканалу»

КП «Івано-Франківськводоекотехпром» продовжує боротьбу з безобліковим користуванням мешканцями міста послугами водопостачання та водовідведення.

Досить часто громадяни вважають, що наявність виданих «Водоекотехпромом» технічних умов та присутність проекту дає їм право користуватися послугами підприємства. Насправді ж це лише дозвіл на проведення підготовчих робіт. Тільки заключення договору убезпечить «самовільників» від доволі вагомого штрафу та примусового відключення.

Щоб посилити боротьбу з недобросовісними абонентами з 10 листопада розпочнуться спеціальні рейди вулицями міста і якщо комісією фахівців підприємства буде виявлений факт самовільної врізки в мережі – власнику її доведеться відповідати згідно норм чинного законодавства.

«Щоправда, «Водоканалом» було прийняте рішення більш лояльно ставитись до тих мешканців, які до 10 листопада 2011р. самостійно звернуться до комунальників та добровільно заключать договір користування послугам, - говорить фахівець по роботі зі ЗМІ Ольга Сворак. -  Тож радимо не зволікати.»

Леся, 27.10.2011 12:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини