Тисменецький водоканал незаконно врізається у івано-франківський водопровід — Анушкевичус

На сьогодні, за даними УЖКГ в області, Тисменецький водоканал, якому подачу води здійснює франківський «Водоекотехпром», боргує обласному центру майже 2 мільйони. У ході перевірки обласного УЖКГ, яка була здійснена на тисменецькому водоканалі минулого тижня, було з`ясовано, що проплата за минулий рік по використаній воді була здійснена у сумі 12 тисяч гривень, що становить менше п`яти відсотків потрібної суми.

«Як міський голова я змушений в першу чергу думати за мешканців свого міста. А ситуація наступна, якщо безгосподарність, яка є на тисменецькому водоканалі, не зменшиться, наше комунальне господарство «Водоекотехпром», яке забезпечує водою більшість мешканців міста, може зупинити подачу води франківчанам. Цього я допустити не можу», — заявив міський голова Віктор Анушкевичус.

Крім того, мер наголосив, що 80 % врізів у систему водопостачання з боку Тисмениці є несанкціонованими. Ним була висунута пропозиція правлінню ОДА та УЖКГ в області створити відповідну робочу групу, яка допоможе прояснити ситуацію з боргом та сприяти його погашенню.



old_editor, 27.05.2010 18:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини