Розмови про те, що працівники ДАІ не пускали людей до Києва є неправдивими — Михайло Кизимишин

Не можна звільнити людину із займаної посади без існуючих на це доказів. А їх дійсно немає. Ніхто із перевізників до ДАІ не звертався.

Так прокоментував «Малакаві» звернення Надвірнянської районної ради, про звільнення із займаної посади начальника районного ДАІ Романа Мисюка, за перешкоджання виїзду людей на пікети до Києва начальник УДАІ МВС в області, підполковник міліції Михайло Кизимишин.

«Ніхто й нікому не забороняє їхати, — каже Михайло Кизимишин, — Просто необхідно вчасно звернутися й отримати дозвіл, а до нас з цього питання із Надвірнянщини ніхто не звертався. Є Закон України «Про дорожній рух», згідно якого, звернутися в ДАІ слід за місяць наперед. Підняли шум із нічого. Перевізники дуже хитрі - до нас не звернулися, а тепер і всю вину на нас й перекладають».

Михайло Кизимишин наголошує, що тільки після службового розслідування, яке зараз проводиться, можна буде робити певні висновки по цій справі.

«Не можна звинуватити людину просто так, бо вона комусь одному не сподобалася. Це не привід. Проведемо перевірку, а за її результатами можна про щось говорити конкретніше, — говорить головний даішник області, — І хочу поставити крапку - розмови про те, що працівники ДАІ не пускали людей до Києва є неправдивими. Фактів таких по області не було».

old_editor, 26.05.2010 18:47



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини