На Позитроні від водопостачання відключено декілька будинків. Така ж доля чекає і на будинки в Пасічній

Вчора мешканці новобудов на вулиці Хіміків (Пасічна) отримали повідомлення про те, що невдовзі їх відключать від води. Причиною цьому, як розповідають жителі будинків, стала заборгованість приватного ЖЕО "Пасічна" перед "Івано-Франківськводоекотехпром" у сумі майже 30 тисяч гривень. Мешканці будинку №23 стверджують, що практично усі сплачують ЖЕО послугу постачання води.

Як прокоментував заступник начальника водоканалу Володимир Тишківський, ЖЕО не оплачує послугу постачання води уже впродовж 3,5 місяців і згідно договору вони мають право перекрити воду.

"Як правило, відключення від води вже в найближчі дні вирішує всі проблеми. На сьогодні в районі "Позитрону" відключені вже три житлові будинки", - заявляє Тишківський.

Що стосується вини мешканців, то заступник директора водоканалу зауважив, що в новобудовах, скоріш за все, немає людей неспроможних платити, радше, спроможних забути про оплату. Також, він не виключає в цьому і вини ЖЕО:"Не виключений варіант, що люди платять, а ЖЕО "Пасічна" затикає тими грошима дірки, які у них є".

Отримати коментарі в керівників ЖЕО не вдалося. Одні телефони відімкнені, інші просто не відповідають. Хоча мешканців працівники ЖЕО запевнили, що воду не відключать.

Ще однією незрозумілою річчю в цій ситуації залишається тема боржників. Як повідомили мешканцям будинків в ЖЕО, у них дуже багато боржників. Проте, впродовж 3,5 місяців жодного списку боржників не було оприлюднено.Люди схиляються до варіанту, що їхніми грошима працівники ЖЕО розпоряджалися не за призначенням.

Леся, 22.12.2010 17:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини