По вулиці Тролейбусна 4 уже котрий рік в підвалі стоїть вода та плавають хробаки. Ми розберемося із цією проблемою — Недоступ

Мешканці дев’ятиповерхівки, що на Тролейбусній 4, потерпають від смороду, що надходить від затопленого підвалу.

Про це «Малакаві» розповіла одна із мешканок того будинку Тетяна Федик.

«Ця проблема існує вже давно, — говорить Тетяна Федик, — У нас у підвалі декілька років стоїть вода. До 2008 року, вона була лише по одному стояку - де знаходяться чотирьо- та однокімнатні квартирі. Проте, після повені літа 2008 року, вода залила увесь підвал».

Тетяна Федик розповідає, що мешканці будинку неодноразово зверталися до міської влади, ЖЕО і все безрезультатно.

«Ми ходили в наше ЖЕО багато разів. Спочатку вони приїжджали, викачували воду, але вона знову з’являлася. Працівники ЖЕО, після обстеження підвалу сказали, що не знають в чому причина і звідки береться ця вода. Після того більше викачувати воду вони не приїжджали, — говорить мешканка будинку на Тролейбусній 4, — Тепер все відбувається по схемі ЖЕО - Водоканал. Одні футболять нас до інших й навпаки. Писали й до УЖКГ. Ніби на контроль це питання взяли, але результат нульовий».

За словами Тетяни Федик, сьогодні ця проблема набула особливого значення.

«Зараз до під’їзду зайти просто неможливо, — каже вона, — Сморід нереальний. На першому поверсі, де я проживаю, автономне опалення не виключається ніколи. В квартирі сирість та запах підвалу, які вивести неможливо. Вікно відчинити також нереально. Одного разу ми вирішили подивитися, що там у підвалі. То страшно - чорна вода і по ній плавають білі хробаки».

Тетяна Федик вважає, що, можливо, проблема в будівлі, що недавно з’явилася по сусідству.

«А можливо, й у колодязі, - каже вона, - Треба, мабуть, поміняти труби та підрівняти рівні».

Головному санітарному лікарю Івано-Франківська Миколі Недоступу про проблему мешканців злощасного будинку невідомо. Проте, він поставив ситуацію на Тролейбусні 4 на контроль й пообіцяв найближчим часом дати висновок санепідемстанції.

«Малакава» в свою чергу також триматиме це питання на контролі й інформуватиме про розвиток подій.

old_editor, 04.06.2010 19:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини