Наступного тижня демонтують незаконно встановлені кіоски. Ситуація кричуща — Кукула

У Івано-Франківську й надалі жорстоко боротимуться із порушниками правил паркування.

Про це на оперативній нараді розповів начальник комунального підприємства «Муніципальна інспекція із благоустрою» Степан Кукула.

«Ми кожного тижня проводимо рейди по виявленню незаконних парківок автотранспорту на газонах та прибудинкових територіях міста, - каже Степан Кукула, - так минулого тижня проводився рейд з 16 до 22 години. В ході якого виявлено декілька випадків паркування на газонах по вулиці Набержна 34 і 34а. Складено 12 адміністративних протоколів».

За словами Степана Кукули, на даний час в місті завершують роботи із покосу трав на газонах.

«На сьогодні близько 80 % робіт виконано, - каже він, - Але робота просувається повільно перш за все через складні погодні умови та недостатню кількість газонокосарок».

Також Степан Кукула повідомив, що наступному тижня пройде масовий демонтаж незаконно встановлених малих архітектурних форм.

«Ситуація із незаконно встановленими кіосками є кричущою, - говорить начальник «Муніципальної інспекції із благоустрою», - Є близько 20 таких об’єктів, які на наступному тижні, ми плануємо знести. Поки власники цих кіосків мають час їх прибрати».

Керуючий справами міського голови Андрій Лис зазначив, що це питання буде на постійному контролі у влади.

«Ми повинні з цим покінчити раз і назавжди», - сказав Андрій Лис.



old_editor, 04.06.2010 16:49



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини