Микола Бурачок призначений керівником ЖЕО №6

Про це на сьогоднішній ранковій оперативній нараді повідомив міський голова Віктор Анушкевичус.

Щодо самої наради, то основна її частина була присвячена невиконаним дорученням оперативних нарад від 24 квітня до 1 липня 2010 року.

За цей час мером було дано 365 доручень керівникам управлінь, підприємства та господарств міста. 332 з них виконі, 33 залишаються не виконаними й дотепер.

Серед них: не пофарбовані сміттєві контейнери на території усіх ЖЕО, контроль та своєчасне реагування на клейку реклами на електричних стовпах, неробочі світлофори.

Велику увагу було приділено незаробленим розкопкам, яких на даний час у Івано-Франківську є 101.

«Коли я у 2006 році став мером, то таких розкопок на той час набралося більше 300. Потім ще трохи динаміка протрималася в цій площині і різко пішла вниз. Останнім часом знову спостерігається зростання динаміки. Це погано, тому я наголошую, щоб усі підприємства, які проводять розкопки, як планові, так і аварійні, вчасно зароблювали їх. Я не хочу робити непопулярні дії, тобто не видавати ордери на розкопки, якщо не закриті інші, але якщо така ситуація збережеться, то будемо приймати міри», — зазначив міський голова.

Також міліції, спільно із УЖКГ, дано завдання демонтувати незаконно встановлений кіоск навпроти кінотеатру «Космос» уже сьогодні, оскільки його власник на контакт іти не хоче.

Щодо кримінальної ситуації в місті, то заступник начальника МВВС із громадської безпеки Андрій Прусак зазначив, що вона є досить спокійною. Значних інцидентів за минулий тиждень не спостерігалося.

«За тиждень нами було зафіксовано 35 злочинів, більшість із яких нами розкрита, — каже Андрій Прусак, — Працівниками ДАІ зафіксовано 795 порушень ПДР, в тому числі 17 випадків їзди у нетверезому стані».

old_editor, 06.07.2010 13:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини