У нас кожна повінь починається із Польової, адже усі будинки там розташовані ніби у ямі — Анушкевичус

Ситуацію із підтопленнями житлових будинків на вулиці Польовій слід вирішувати негайно.

Про це на оперативній нараді заявив міський голова Віктор Анушкевичус.

«У нас кожна повінь починається із Польової, адже усі будинки там розташовані ніби у ямі, — говорить міський голова, — Нам негайно слід знайти якесь розумне інженерне рішення цій проблемі».

Щодо наслідків проливних дощів, то за словами начальника служби оперативного реагування Тетяни Клочко, зараз ситуація у місті є контрольованою. Значних підтоплень та пошкоджень немає.

«Перед дощами ми вирішили питання майже по усім адресам, а це 15 будинків, де були затоплені підвали
, — говорить Тетяна Клочко, — Але після злив, ця кількість знову становить 15. Також через переповнені дощові колектори затоплено підвал обласного ДАІ».

Тетяна Клочко відмітила, що лише за дві доби 26-27 червня в Івано-Франківську випало півтори декадних норми опадів.

«Вода в обох Бистрицях піднялася практично до п’ятиметрового рівня, — каже Тетяна Клочко, — Проте, за повідомленнями синоптиків, погода покращується і рівень води відповідно зменшується».

Також сьогодні зупинено на планові ремонтні роботи котельню по вулиці Дорошенка 28, що забезпечувала гарячою водою територію ЖЕО №3. Ремонт триватиме до 2 серпня.

За минулий тиждень сталося лише дві пожежі, що приємно відмітити. Одна з них - це загоряння через коротке замикання автомобіля БМВ. Жертв немає.

old_editor, 29.06.2010 14:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини